Hoe kun je besparen op Black Friday?

Ook in Nederland zijn er veel winkels die aan Black Friday doen. De nacht ervoor voor de deur liggen om maar niets te missen hoeft in Nederland gelukkig nog niet. Wel kan het goed zijn om van tevoren al even online te kijken naar de komende deals. Veel webshops hebben namelijk een Twitter en andere sociale media zoals Facebook en daarop worden de kortingen voor Black Friday vaak wel aangekondigd. Op die manier weet je het als een van de eersten als er een spectaculaire aanbieding wordt gegeven ergens. En op Black Friday zelf wil je liever direct kunnen bestellen.

November kortingsweekend 
In Nederland is Cyber Monday populairder dan Black Friday en hier kun je gebruik van maken door juist op Black Friday op zoek te gaan naar een goede deal en de concurrentie voor te zijn. Wees niet bang voor Amerikaanse taferelen, zo’n gekte is het in ons land nog niet. Het zal niet helemaal stormlopen in de winkels en op internet zal het minder druk zijn met bezoekers dan op Cyber Monday. Denk je er dus aan om vlak voor Sinterklaas op Cyber Monday jouw Sinterklaasinkopen te doen, overweeg dan eens om je shopdag te verplaatsen naar Black Friday.

Met z’n allen op koopjesjacht
Houd de Facebookpagina van Black Friday Nederland in de gaten om vragen te stellen aan andere fans over de kortingsacties van diverse winkels in jouw regio of online. Als niemand in jouw omgeving Black Friday deals wil gaan shoppen, dan kun je afspreken met iemand anders in de buurt. Je kunt op verschillende manieren besparen. Meestal is het 20 tot 30 procent korting op artikelen, of gratis verzendkosten. Maar je hoeft niet per se in Nederland te gaan winkelen, je kunt ook dingen met korting bestellen uit het buitenland. In eigen land shoppen is vaak wel het makkelijkst en goedkoopst.