Je auto verkopen via Marktplaats

Je auto verkopen via Marktplaats is eenvoudiger en goedkoper dan je denkt. Door het grote bereik onder autoliefhebbers is Marktplaats verreweg het meest populaire middel om je auto snel te verkopen voor een goede prijs. Je bereikt niet alleen een groot aantal consumenten, je bereikt juist die mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar de auto die jij verkoopt. De kans is dus groot dat je vrij snel biedingen ontvangt die in de buurt liggen van de vraagprijs die je voor ogen hebt. Een consument is namelijk eerder bereid om een goede prijs te betalen voor een goede occasion. Daarnaast heeft u direct contact met serieus geïnteresseerde aspirant kopers.

De verkoopkosten voor de online verkoop van je auto

Je auto verkopen via Marktplaats is niet gratis. De goedkoopste optie kost € 25.00 euro. Voor dat bedrag staat je auto dan wel 4 weken online waardoor de kans groter is dat je jouw wagen sneller verkoopt dan via een andere online verkoopsite. De verkoop via Marktplaats heeft daarnaast nog een legio aan andere voordelen:

  1. Je bepaalt zelf de vraagprijs. Wil je snel je auto verkopen, hou hier dan rekening mee.
  2. Je hebt direct contact met geïnteresseerden.
  3. Je bepaald uiteindelijk zelf met wie je in zee gaat.

Succesvol verkopen begint hier
Heb je belangstelling voor de verkoop van je eigen personenwagen via marktplaats? Kijk dan even op http://www.autoverkoopsites.com voor meer informatie en duidelijke tips hoe je jouw auto snel en succesvol kan verkopen