Sinterklaas speelgoed

Officieel komt Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar aan op 12 november in Maassluis. Het Sinterklaasfeest gaan samen met gezelligheid, veel cadeaus en leuke Sinterklaas gedichten. Omdat er in de decembermaanden aanzienlijk meer wordt uitgegeven hebben we een aantal bespaar tips. Met deze tips kan je een relatief goedkoop Sinterklaas feest vieren dat toch heel gezellig is!

Tips

Na gezelligheid zijn de cadeautjes het belangrijkste aan een geslaagde Sinterklaas avond. Om het juiste cadeau te kopen is het van belang dat je de juiste voorbereidingen treft zodat je niet te veel hoeft uit te geven.
Tip 1: zorg dat iedereen ruim van te voren een verlanglijstje maakt. Dit zorgt er niet alleen voor dat je voldoende tijd hebt om het internet af te struinen naar de goedkoopste variant maar je kan ook zoeken gaan naar tweedehands cadeautjes op Verkoopzolder.nl.
Tip 2: spreek een maximum bedrag af voor de cadeautjes. Hiermee voorkom je dat andere een veel duurder cadeau hebben dan jij. Verder voorkom je ook dat je meer geld uitgeeft dan dat je zelf wil.
Tip 3: spreek af dat iedereen iets lekkers mee neemt voor het eten. Dit is niet alleen heel gezellig maar dit zorgt er ook voor dat de kosten van het eten mooi verdeeld worden over de gasten.
Tip 4: wanneer je cadeaus voor bijvoorbeeld je kinderen of geliefde koopt, zorg er dat voor dat het cadeau nuttig is. Koop iets wat ze toch al nodig hadden, zo sla je twee vliegen in een klap.
Tip 5: zet schoenen van je kinderen in de supermarkt. In veel supermarkten mag je gratis je schoen zetten. De schoen wordt vaak gevuld met snoepgoed en kleine cadeautjes.
Tip 6: als je een beetje creatief bent kan je natuurlijk ook zelf cadeautjes maken. Maak bijvoorbeeld een fotolijstje met leuke foto’s van jezelf en degene aan wie je het geeft.