Zelf sigaretten maken machine

Besparen op sigaretten dat kan makkelijk.
De elektrische sigaretten maker machine is een machine die de sigaretten voor u maakt.
U hoeft alleen maar tabak en hulzen te vullen en de rest gaat vanzelf.
Dankzij het geavanceerde systeem gaat er geen tabak verloren en vallen er geen vuurknopjes van uw tabak af. Dankzij deze machine kunt u tot wel 25 cent per sigaret besparen. U kunt uw sigaret zelf samenstellen omdat u verschillende soorten tabak kan vullen in combinatie met verschillende hulzen. Zo kunt u altijd uw favoriete sigaret combinatie maken. De machine is makkelijk schoon te maken dankzij het meeleverde kwastje die perfect past bij de machine. Tevens wordt er een snoer meegeleverd die in het stopcontact moet worden geplugd en u kunt dan direct aan de slag met uw sigaretten maker.  Doordat u geld bespaart kunt u misschien nog wel meer genieten van uw sigaretten.
De machine loont al helemaal als u veel rookt omdat er geschat wordt 25 cent per sigaret te besparen.

Waarom deze machine?
De machine is zeer compact en neemt dus heel weinig ruimte in beslag op bijvoorbeeld uw bureau. De elektrische machine maakt uw sigaretten zo snel en goed dat u daar zelf niet tegenop kan draaien, dat is weer een reden om voor deze machine te kiezen.
Na gebruik hoeft u alleen het overgebleven tabak op te ruimen en de machine schoon te maken met het kwastje en de pin. De machine is makkelijk in  gebruik maar voor de zekerheid zit er toch nog een gebruiksinstructie bij. Door aan de linkerkant van de machine uw hulzen te vullen en de gewenste tabak in de trechter te gooien kunt u direct uw sigaretten maken. De machine gebruikt geen veer die makkelijk kapot kan gaan, tevens voorkomt het dat de vuurknopjes van de tabak afvallen

 

 Bron https://www.tech66.nl/blogs/tech66/zorr-powermatic-2-plus/