Dieren

Wanneer u huisdieren heeft, of wanneer u op een (kleine) boerderij woont, weet u vast dat dieren over het algemeen erg kostbaar zijn. Niet alleen kost de aanschaf van nieuwe dieren vaak veel geld, ook het onderhouden ervan is prijzig. Wat dacht u bijvoorbeeld van het voer voor uw hond of kat? Het zaagsel wat u in een stal of hok gebruikt? De hokken zelf, enzovoorts. Wellicht zou het ook voor u fijn zijn als u kon besparen op de kosten voor uw dieren en het onderhouden ervan? Op verkoopzolder.nl bent u op de juiste plek! Deze website dient als een onafhankelijk platform waar u spullen voor uw dieren kunt kopen of verkopen, waarmee u flink kunt besparen. labrador-805838_640

Tevens kunt u een leuk zakcentje verdienen als u bijvoorbeeld een oude kooi van uw hond, konijn of kat, oude speeltjes, enzovoorts, probeert te verkopen via onze website. Wie weet wat u voor nieuwe spullen kunt kopen voor uw dieren, met de opbrengsten van uw oude spullen.

Breed assortiment dierenproducten

Op onze website vindt u een breed assortiment aan dierenproducten, van andere verkopers. Zo vindt u bijvoorbeeld restvoorraden van voer voor verschillende dieren, de hokken voor dieren, hondenlijnen, enzovoorts. Door dit brede assortiment vindt u vrijwel altijd iets, wat u voor uw eigen dieren kunt gebruiken!

Een van de voordelen van tweedehands producten kopen, is dat de prijzen vaak veel lager liggen dan in een winkel. Soms kunt u tot wel de helft van de oorspronkelijke prijs van een hok of speeltje besparen bij uw aankoop via verkoopzolder.nl.

Bron: Hondenverzekeringen.net