Fiets

Verkoopzolder.nl is de plek, waar kopend en verkopend Nederland samenkomen! Op onze website heeft u de mogelijkheid om uw oude producten aan te bieden en tegelijkertijd nieuwe dingen te kopen, van andere verkopers op onze website. Zo is het onder meer mogelijk om uw fiets te (ver)kopen op verkoopzolder.nl! In ons brede assortiment vindt u vrijwel zeker een fiets die aansluit bij uw lengte en smaak, de fiets moet er immers goed uitzien. Ook kunt u uw eigen fiets direct verkopen, bijvoorbeeld als deze te klein geworden is, als u een fiets met versnellingen wenst, enzovoorts. Door uw fiets te verkopen, heeft u direct wat extra geld voor het kopen van een nieuwe fiets op verkoopzolder.nl!

Waar moet ik op letten bij een tweedehands fiets?white-737190_640

Wanneer u besluit een tweedehands fiets te kopen is het raadzaam om op bepaalde aspecten te letten bij een eventuele bezichtiging van uw nieuwe fiets. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat er nog geen of weinig roestplekken op de fiets zichtbaar zijn. Mocht de fiets ergens beginnende roestplekken vertonen, dan kunt u kijken of u dit zelf nog kunt wegwerken met bijvoorbeeld een beetje zilverpoets. Daarbij is ook de staat van uw remmen, de ketting en de velgen van de fiets belangrijk. Het is zonde als u deze onderdelen direct moet vervangen.

Het is sterk aan te raden om tijdens de bezichtiging een kort stukje te fietsen op de nieuwe fiets, zodat u ten eerste weet of de fiets het juiste formaat heeft en of deze nog goed functioneert.