Wie zijn wij?

Onze website, verkoopzolder.nl, dient als een onafhankelijke partij die kopers en verkopers van een breed scala aan producten samenbrengt. Wij proberen een plek te bieden, waar u als verkoper uw oude spullen van zolder kunt verkopen en zelf als koper op zoek kunt gaan naar interessante producten van andere verkopers. Wie weet wat een oude vaas nog op kan leveren? Wie nog geïnteresseerd is in uw kinderboeken van vroeger? Enzovoorts. Zelf heeft u wellicht interesse in een nieuwe auto, in nieuwe accessoires voor uw interieur, etc.

Tweedehands producten

Op onze website vindt u de tweedehands producten van andere verkopers, wat voor- en nadelen met zich meebrengt. Tweedehands producten van verkoopzolder.nl kunnen van een prima kwaliteit zijn en worden vaak aangeboden tegen een relatief lage prijs. Zeker in verhouding met andere aanbieders van nieuwe producten.

Een nadeel aan tweedehands producten is dat het belangrijk is om de kwaliteit van de producten vooraf goed na te kijken. U wilt immers niet verrast worden door een onaangename verassing, als blijkt dat uw product niet volledig functioneert. Wij raden u dan ook sterk aan om vooraf bij de verkoper langs te gaan om het voor u interessante product goed te kunnen bekijken.